Restaurant


Vores fantastiske team

Federico, italiensk familiemedlem, har været den drivende kraft i restauranten og pizzeria fra start. Federico har i et årti arbejdet i italienske køkkener, specielt med pizzafremstilling. Hans mission er at lave pizza af den højeste kvalitet.


Vores prioritet med at tilbyde traditionel italiensk pizza af høj kvalitet begyndte med vores søgen efter en traditionel og topklasse italiensk træovn, som derefter blev importeret specifikt til Ærø hele vejen fra Italien !!


Med stor faglig support også af et lokalt team og mange andre fagfolk fra Ærø, den fascinerende Ovnen blev installeret til brug i Badehotels Veranda ved havet. Sommeren 2016 var den første fantastiske sæson for BH: vi opnåede en 5-stjerneklassifikation for kvaliteten af ​​vores pizzaer!


Vores menu tilbyder et udvalg af 22 forskellige pizzaer til enhver smag, hver respekt for den italienske tradition. Kun ingredienser af højeste kvalitet anvendes, herunder kun økologisk mozzarella.


Der er også en fuld menu baseret på regionale traditionelle italienske retter, herunder frisk pasta håndlavet af vores kok, risotto, lokalt kød, fisk og forskellige friske desserter.


Veronica, også et familiemedlem, bringer med sine års erfaring med at arbejde i turismen i Venedig, samt i teater, arrangementer og kunst. Hun er sjælen i den varme og professionelle atmosfære omkring vores gæster under deres måltider. Hun undersøger også konstant for at tilbyde et udvalg af overlegne italienske vine, herunder økologiske produkter fra forskellige regioner i Italien.


Sammen kan de også støtte kunderne i at skabe den perfekte private begivenhed: fødselsdage, jubilæer, bryllupper, konferencer, ceremonier ... 

arrangementer og grupper email: amoremare@badehotelharmonien.dk

Restaurant AmoreMare

Badehotel Harmoniens restaurant, er med dets storslået udsigt enestående på Ærø, udsigten til Dejrø, henover Ommelshoved og bugten med Lille ø i midten, er bare så smukt. 

 

Første gang Monica D'Andrea Nordin og Jan Nordin landede på Ærø, følte de sig straks tiltrukket af øen. Første gang de stod foran Badehotellet følte de sig forelsket i det! Ideen om at tilbyde ægte italiensk mad og pizza, lige ned til vandet, voksede i deres tanker.


Da Sønnen Federico Dominioni, i mange år har arbejdet som 

pizzaioli (italiensk for pizzabager) på rigtigt gode italenske restauranter, rundt i Europa. Var det naturligt han blev drivkraften i restauranten. Som noget af det første blev der installeret en stenovn som den første på øen. Det var slutningen af ​​maj 2016. Køkkenet er i konstant udvikling, og vi sætter en ære i at finde nye smage, helt ned til mel typer, som giver anderledes dej til pizzaen, og med ingredienser af højeste kvalitet, sikre vi at, det giver den gode mad, som vi elsker. Til stor fornøjelse for vores mange gæster. 


Hos Badehotel Harmonien gør vi altid vores bedste for at imødekomme gæsternes ønsker og behov med respekt og harmoni, så vi alle kan nyde den unikke oplevelse, atmosfære og kvalitet. Velkommen til AmoreMare restaurant.


Din fornøjelse er vores passion!