Om os

Kort om hotellet og beliggendheden

 

Hotellet er beliggende i centrum af Ærøskøbing med maleriske brostensbelagte gader til den ene side og hotellets have, der fører direkte til havet på den anden side.


Under 10 min. gang fra hotellet, finder du Vesterstrand, der med sine smukke charmerende badehuse og lækre sandstrand, er et besøg værd. 


Om De vælger en romantisk gåtur, langs vandet, en historisk vandring igennem gennem den chamrerende eventyrby, Ærøskøbing. eller en aktiv cykelferie, i den smukke Ærøske natur, så er Badehotel Harmonien, udgangspunkt.


I haven er der møbleret med dejlige møbler og du kan nyde udsigten selv på blæsende eller regnfulde dage, Kan man sidde med en bog i vores have pavillon, og nyde udsigten.


De kan også bruge havens grill, og nyde privilege at kunne sidde med Deres egen tilberedte mad, lige ned til vandet og med udsigt til sejlbådene der ligger for anker, i bugten. 


Se frem til at nye Deres morgenkaffe på vores unikke terrasse, mens morgensolen rammer havet eller aftenes sidste drink når månen, rejser sig over det rolige hav. 


På regnvejrsdage, kan man nemt bruge tiden i vores lille og hyggelige bibliotek, eller i vores lounge med bog eller spille spil. 


Hvis du hellere vil slappe af foran fjernsynet,med nyhederne eller andet program, kan du også se det her, da det er det eneste fjernsyn på hotellet. Vi har den fulde tv pakke.


Gratis og hurtig WIFI overalt på hotellet.

Om os

Hvad fik en en italiensk svensk familie til at flytte til Ærø? Hvordan åbnede en italiensk restaurant og pizzeria på Ærø? Hvordan begyndte det historiske badehotellet sit nye eventyr fra April 2016?


Alle i vores familie kommer fra forskellige baggrunde, med forskellige hverv, alle opdagede de Ærø, og tog den fælles beslutning om at flytte til Ærø og starte et nyt liv her! Denne ø, dens atmosfære, dens landskaber, dets folk ... fangede dem!

Så, da familien opdagede Badehotellet blev beslutningen truffet: de besluttede at ændre deres livsstil, forlade deres lande, og start en ny forretning: en italiensk restaurant og pizzeria. Nu startede det nænsomme arbejde med at genoprette Badehotel Harmonien, få det tilbage til sin tidligere herlighed; fra facade til det indvendige, fra haven til restauranten, det er en lang proces: "Rom var det ikke bygget i 1 dage ".

Det har været et stort spændende eventyr og udfordring!


I juni 2016, Åbnede de nye ejere: Monica og Jan, og siden med stor succes. De kan følge vores historie på disse sider.


Gennem nænsome renoveringer, investeringer, ideer, ændringer og stadig med øje for det traditionelle.


Din fornøjelse er vores passion!